Baari on auki Avaa Baari tästä

Baari on työpöytä, johon on koottu olennaiset tiedot sanomalehtimediasta yhteen paikkaan.

Baarin tehtävänä on helpottaa mediasuunnittelua, analyysien tekoa ja seurantaa. Kirjaudut Baariin omilla tunnuksillasi tietokoneella tai tabletilla.

Näet omat asiakkuutesi ja voit siirtyä sujuvasti Baarin käyttöliittymän eri palveluihin.

Baari on aina auki. Voit vierailla Baarissa juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tarkistuskappaleet

Tarkistuskappaleet-osio näyttää sekä printin että digimainonnan oikeassa ympäristössään. Se siirtää perinteisen lehtiarkistoinnin historiaan.

Palvelun hakutoiminnot helpottavat ja nopeuttavat työtäsi. Voit tehdä tarkistukset omalta koneeltasi heti julkaisun jälkeen. Toimistosi kansainväliset asiakkaat hyötyvät palvelusta merkittävästi.


Mainospankki

Mainospankki on galleria, joka tarjoaa kattavan näkymän sanomalehtimediassa julkaistuihin printti- ja digimainoksiin.

Voit käyttää Mainospankkia suunnittelun tukena tai hyödyntää sen sisältöä asiakastyössäsi esimerkkeinä.


Analyysit

Analyysit-osiossa näet, miten kilpailijoiden tai toimialan näkyvyys jakautuu esimerkiksi sesongin, viikonpäivien, kokojen tai mainosmuotojen mukaan.

Sen avulla teet mainostaja- ja toimiala-analyysit vaivattomasti. Ja voit katsoa, miten printti ja verkko toimivat, yhdessä tai erikseen.


Suunnittelutyökalu

Suunnittelutyökalulla voit verrata erilaisia mediavalintoja, hyödyntää aikaisempia kampanjoita ja hahmotella tulevaa tekemistä eri vaihtoehtojen kautta.

Saat alueelliset ja valtakunnalliset tunnusluvut käyttöösi sekä voit jalostaa tietoja asiakasesityksiin. Suunnittelutyökalu linkittää strategisen suunnittelun ja Kärkimedian Putken yhteen sulavaksi kokonaisuudeksi.


Tutkimukset

Tutkimukset-palvelu keskittää kaiken asiakaskohtaisen tutkimustiedon, kuten Paneelitutkimukset ja asiakkaalle räätälöidyt materiaalit, yhteen paikkaan.

Voit yhdistää Kärkimedian laajan printti- ja verkkomainonnan tutkimustiedon asiakkaan panostuksiin ja luoviin ratkaisuihin.


Raportit

Raportit-palvelu kokoaa tiedot eri järjestelmistä yhteen käyttöliittymään. Näet asiakkaan menneet, käynnissä olevat ja tulevat kampanjat tunnuslukuineen.

Näet asiakaskohtaiset tilastot, historiatiedot, panostukset ja sopimuskertymät.

– Nähdään Baarissa!

Kysy Katilta

Kati Mélart

050 341 3092

kati.melart@karkimedia.fi